Сайт доступен по адресам: http://madrovers.blogspot.com или http://madrovers.org.ua

28.11.05

 

УЄФА оштрафував Федерацію футболу України

Контрольно-дисциплінарний комітет УЄФА (Європейського футбольного союзу) оштрафував Федерацію футболу України на 7 тис. швейцарських франків через витівки вболівальників у Запоріжжі на матчі відбірного турніру ЧЄ-2006 молодіжних команд Україна – Албанія.
Як повідомили в прес-службі ФФУ, відповідний лист надійшов на адресу федерації.
Під час матчу на запорізькому стадіоні ЗАТ «ЗАЗ» в першому таймі вболівальники кинули на поле димову шашку, а пізніше засвічений факел. На щастя, в обох випадках від піротехнічних засобів ніхто з людей не постраждав. Проте це порушення правопорядку було зафіксовано в рапортах арбітра і делегата УЄФА. На підставі цих рапортів, враховуючи неспортивну поведінку вболівальників, існуючу небезпеку від вказаних засобів і те, що національна асоціація несе відповідальність за дії власних вболівальників, ФФУ була оштрафована на 7 тисяч швейцарських франків.
Як відомо, в цій зустрічі 7 жовтня українська команда отримала впевнену перемогу з рахунком 5:0, що дозволило потрапити в турнір плей-офф європершості, в якй українці за сумою двох зустрічей випередили ровесників з Бельгії.

Отправить комментарий

<< Вернуться на главную страницу сайта Mad Rovers [Arsenal Kharkov Crew] (Фанаты ФК Арсенал Харьков)